Wie zijn Rosalie Vrijhof en Hellen Paumen?

5801-6719bannerdonderdag 15 maart 2018 10:22

Op de kandidatenlijst van ChristenUnie De Wolden zijn drie vrouwen te vinden, waarvan er twee in Ruinen wonen. Vandaag stellen Rosalie Vrijhof en Hellen Paumen zich voor en geven ze aan waarom ze voor de ChristenUnie hebben gekozen. Rosalie staat op plaats 4 en Hellen op plaats 6.

Rosalie Vrijhof

Ik ben Rosalie Vrijhof, 53 jaar oud, getrouwd met Henk en we hebben samen een prachtdochter: Veralinde van 16 jaar oud. Sinds 1995 wonen wij in Ruinen en genieten we van de prachtige natuur en rust van dit dorp en de omgeving.Mijn vak is muziek: ik verdien geld met het geven van fluit- en pianolessen aan huis en als dirigent voor een cantorij (kerkkoor) in Hoogeveen. Daarnaast heb ik diverse passies: mijn gezin gelukkig maken en houden, maar ook Saluki’s (windhonden), beeldhouwen, dansen, wandelen in de natuur, fotografie en het componeren en arrangeren van liederen.

De ChristenUnie is een partij naar mijn hart; ik voel me er thuis door de christelijke grondwaarden en overtuigingen die de leden samenbindt en hen helpt en richting geeft bij het zoeken naar concrete oplossingen voor de uitdagingen en behoeften van onze samenleving van vandaag. Wat zou het fantastisch zijn als we in de Wolden niet alleen voorop lopen met ons kakelverse glasvezelnetwerk, maar ook met actuele thema’s als natuurbehoud en diversiteit, duurzaamheid en sociaal beleid. Zorg voor elkaar en de schepping staan me na aan het hart, daarin vallen nog werelden te winnen.

 

 

Hellen Paumen

Mijn naam is Hellen Paumen en als docent handvaardigheid/beeldende vorming heb ik me een groot aantal jaren vooral beziggehouden met het begeleiden van creatieve processen bij kinderen, jongeren en volwassenen in het onderwijs en daarbuiten. Mijn eigen beeldend werk kwam daardoor op een laag pitje te staan. Momenteel komt daar verandering in. Ik studeerde kunstgeschiedenis aan de Rijksuniversiteit te Groningen en in 2011 sloot ik mijn bachelor af met een onderzoek naar een vermeende opleving van religie rond de eeuwwisseling in de moderne en hedendaagse kunst. “Opleving religie waarheid of mythe?” Ik heb een passie voor beeldende kunst, maar eigenlijk voor alle kunstvormen. Ik pleit voor meer “kunst” op scholen en in de openbare ruimte.

''Art is a joy for ever''

Waarom ChristenUnie? Omdat deze partij zich laat inspireren door de Bijbel (de beste wegwijzer voor een goed leven). Omdat het een partij is die iets wil doorgeven van het hart dat God heeft voor deze wereld, voor Nederland en ook voor De Wolden. Ieder mens doet ertoe en is waardevol!

« Terug

Reacties op 'Wie zijn Rosalie Vrijhof en Hellen Paumen?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.