Wie zijn Tjerk Idsinga en Jan de Vries?

5801-6719bannerdonderdag 15 maart 2018 12:09

Op de kandidatenlijst van ChristenUnie De Wolden zijn veel nieuwe gezichten te zien. Tjerk Idsinga en Jan de Vries staan deze verkiezingen voor het eerst op de kandidatenlijst. Zij stellen zich aan u voor en geven aan waarom ze voor de ChristenUnie hebben gekozen. Tjerk staat op plaats 2 en Jan op plaats 3.

Tjerk Idsinga

Mijn naam is Tjerk Idsinga en woon met mijn echtgenote al 43 jaar in Zuidwolde. Al bijna 30 jaar heb ik mijn eigen praktijk in Zuidwolde als sport- en massage therapeut. Verder ben eigenaar van een bedrijf wat Ergonomisch kantoor meubilair levert in Nederland. In mijn dagelijks werk ontmoet ik veel mensen uit Zuidwolde en omliggende plaatsen. Regelmatig hoor ik over zaken waar men zorgen over heeft, of dingen die anders zouden moeten in ons dorp en of gemeente.

Vanuit mijn Christelijke levensovertuiging ben ik bewust lid geworden van de ChristenUnie en me aangemeld voor een taak binnen de fractie van de ChristenUnie in Gemeente de Wolden. Daarom wil ik meewerken in de gemeenteraad aan een waardevolle gemeente, waarin we respectvol met elkaar omgaan en waar ruimte is voor iedereen om mee te doen en mee te denken. Omdat ook ondernemers belangrijk zijn voor onze gemeenschappen, wil ik mij daar zeker voor inzetten in de komende raadsperiode.

 

 Jan de Vries 

Ik ben Jan de Vries (59 jaar), ik ben getrouwd met Gerda en samen hebben we vier uitwonende kinderen. Mijn beroep is bedrijfsadviseur bij de Stichting Regionaal Ondernemersinstituut in Zuidlaren. Vanuit deze stichting help ik ondernemers bij het oplossen van financiële zaken. Als vrijwilliger heb ik ruime ervaring opgedaan in kerk-, onderwijs- en sportbesturen. Momenteel ben ik penningmeester van de Stichting Zwembad de Waterlelie te Zuidwolde en van Volleybalclub VCZ. Tevens ben ik lid van de rommelmarktcommissie van de Hervormde Kerk in Zuidwolde (waar wij kerken).

De ChristenUnie spreekt mij aan omdat zij politiek bedrijven vanuit Christelijke principes. Voor mezelf vertaal ik dat als vanuit mijn geloof proberen dienstbaar te zijn voor de naaste. Voor gemeente De Wolden hoop ik dat een ieder die dat kan iets meer voor de naaste gaat doen. Samen kunnen we het  beter maken. In de politiek door te luisteren en verbinding te zoeken. Mijn streven is om ook jongere mensen te enthousiasmeren voor een bijdrage aan de Christen Unie en aan de gemeente de Wolden.

« Terug

Reacties op 'Wie zijn Tjerk Idsinga en Jan de Vries?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.